NY PARKERINGSLØSNING ved Sunnmørsalpane Skiarena Fjellsætra

Fra og med mandag 19.12.2022 går vi over til ny parkeringsløsning som benytter automatisk skiltgjenkjenning. Ønsker du å fortsette å benytte parkeringen med abonnement, gå inn på www.youpark.no og
opprett bruker ved å følge retningslinjene.

Man kan også betale for parkering inntil 48t etter parkering ved å søke opp aktuelt kjøretøy på www.youpark.no , eller registrere en bruker og legge inn Betalingskort som betalingsmetode. Velger man å registrere en bruker vil valgt betalingsmetode benyttes automatisk neste gang du benytter parkeringen. Satsene beregnes etter parkeringens prismodell.

 

Parkerer man uten å foreta seg noe innen 48 timer, så vil det utstedes en faktura med fakturagebyr a kr 79,-. For de som kjøper abonnement er det spesielt viktig å påse at aktuelle kjøretøy er lagt til «kjøretøyregisteret» før man benytter parkeringen. Det er ikke mulig å registrere et kjøretøy på et abonnement i etterkant, da vil man måtte betale etter ordinære satser og vilkår for parkering.

 

Legger også med link til video hvor vi viser hvordan dere opprettet bruker og abonnementet. https://youtu.be/VnVwTyZJ5Qw (kan være lurt å prøve flere nettlesere om det ikke fungerer)

 

Priser på abonnement og enkeltpasseringer blir som følger:

  • Dagparkering – kr 50,- pr besøk (står bilen over midnatt kl 23:59 - regnes døgnpris)

  • Døgnparkering – kr 85,- pr døgn/besøk

  • Abonnement: 750 kr (1 år fra kjøpsdato), gjelder 1 bil.

  • Abonnement: Ansatt 1 bil

  • Abonnement: Camping 1 bil

Her kan du også lese om de forskjellige betalingsalternativene i PDF format

 

Betale via nettleser/web video: https://www.youtube.com/watch?v=vBCKiISAbIc

Registrer deg som kunde video: https://www.youtube.com/watch?v=VnVwTyZJ5Qw